Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva splitska ovogodišnja beba

Split: Minutu poslije ponoći rodio se dječak

KERUM RODILIIŠE
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.01.2010.
u 15:05

Prva splitska ovogodišnja beba je Luka Bošnjak rođen minutu iza ponoći. Momčić je težak 4,7 kilograma i dug 55 centimetara. Mamu Mariju iz Dicma i maloga Luku posjetio je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Prva splitska ovogodišnja beba je Luka Bošnjak rođen minutu iza ponoći. Momčić je težak 4,7 kilograma i dug 55 centimetara.

Mamu Mariju iz Dicma i maloga Luku posjetio je splitski gradonačelnik Željko Kerum. Dječak koji se rodio u prvoj minuti ove godine od gradonačelnika je dobio zlatnik Grada Splita, a majka je cvijeće.

- Bitno da je dječak zdrav! - poručio je Kerum. Mama je bila prezadovoljna svojom bebom, bolničkim osobljem kao i posjetom prvog čovjeka Grada Splita. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dum-spiro-spero
dum-spiro-spero
16:17 01.01.2010.

Sretan rodjendan malisanu i Sretna Nova njegovoj majci. Bravo VL vise ovakvih vijesti, manje crne kronike.

MI
misterija
15:51 01.01.2010.

Vecernjem listu smeta, moja draga anica 08. Po normali pise se prvo o PRVOJ BEBI koja je rodjena.

MI
misterija
15:28 01.01.2010.

Nekoliko sekundi nakon ponoci u Zagrebu se rodila curica, minutu kasnije u Splitu djecak. To kazem zato , jer VL smeta da je Bandic bio u rodilistu, jer nisu o tome napisali poseban clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije