Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Hrabra mladež"

Split: Dvojica razbojnika opljačkala baku u dizalu

'01.04.2010.   Zagreb, ulica, Baruna Trenka, kiosk Tiska. Dvojica lopova su oko 1 sat u cetvrtak provalili u kiosk Tisaka u zagrebackoj ulici Baruna Trenka. Jedan je usao je kiosk i u vrecicu poceo tr
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
04.12.2012.
u 12:01

Razbojništvo se dogodilo u Ulici A. B. Šimića u Splitu kada je baka ušla u dizalo, a dvojica drskih divljaka uletjela iza nje

Dvojica mlađih muškaraca u ponedjeljak oko 20 sati opljačkala su 84-godišnju ženu s kojom su bili u dizalu.

Razbojništvo se dogodilo u Ulici A. B. Šimića u Splitu kada je baka ušla u dizalo, a dvojica drskih divljaka uletjela iza nje. Zatražili su od nje da im preda torbicu koju je imala sa sobom.

Odbila je, a onda joj je jedan od njih stavio ruku preko usta, dok joj je drugi oteo torbicu u kojoj su se nalazili dokumenti, mobitel i nekoliko stotina kuna. Pobjegli su s mjesta događaja.

Policija moli građane, ako imaju ikakve informacije o događaju, da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Ključne riječi

Komentara 1

OD
oltar domovine
13:31 04.12.2012.

Hrabra mladež"(novinaru zaboravio si u zagradi dodati to je nasa mlades) hehe Split: Dvojica razbojnika opljačkala baku u dizalu ps:jadno da jadnije ne moze biti sigurno nemaju bake ili je nikad nisu ni imali hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije