Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova fronta
Povratak na članak

Nasilje se otima kontroli! U zadnje tri godine sve je više djece koja tuku roditelje

'Mene su u školi pljuskali, a onda smo to pljuskanje oduzeil kao alat, ail nismo ponudili drugi i upali smo popuštanje koje nosi jednake štete kao strogi odgoj'

Komentari 15

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:33 06.02.2018.

kucni odgoj. Djeca najvise nauce od roditelja, i dobro i lose.

VL
CR
crodux
21:32 06.02.2018.

treba osnovati ljevičarsku udrugu i sigurne kuće za roditelje i žuti telefon i platiti to sve iz đepova poreznih obveznika!

VL
WC
wolf_cro
21:26 06.02.2018.

To je taj liberalizam. Ona propala šugoslavija nije u mnogočemu valjala, ali jedno se mora priznati - djeca su se bojala rodtitelja, učenici nastavnika, a odrasli milicajaca. Ne dao Bog da te učitelj pljusnuo, tek onda slijede batine kod kuće. Danas... Učitelj ako nije dao lijenčini ocjenu po želji ovaj prijeti, a onda nastupa na scenu i roditelj. Svejedno koji, jednako su bahati i primitivni.

VL
DU
Deleted user
23:58 06.02.2018.

uvijek je bilo tuca i bit ce ih ali u moje vrijeme poslije tucnjave kod kuce dobijes batine sigurno a i nije mi padalo da ocu Kazem da idem u socijalnu sluzbu ili nedo bog u policiju a sada koliko su zakoni napravili degenerik drustvo dijetetu ne smijes ni savjet dati sa povisenim tonom a nedo bog kojom sibom preko guze digla bi se na noge sva specijalna policija da te privede. Zakoni su ti koji su doveli ovo drustvo u ovo stanje a zakone izglasavaju oni koji ga ni rastumaciti zna.

VL
BA
bakulušić
21:32 06.02.2018.

Jednom prilikom u Večernjaku poznata psihologinja kaza: - Danas ne vladaju ni patrijahart ni matrijahart, danas vladaju razmažena derišta! A ovo su posljedice.

VL
BA
BakaMraz
00:40 07.02.2018.

Ne dao im Bog mojoj djeci da uopće pomisle dignuti ruku na mene, ja nisam nikada na njih ali ako bi oni bilo kada probali gadno bi se prevarili u procjeni! A kad se više ne mognem fizički suprostaviti tj obraniti, smjesta napolje na ulicu i neka si traže bolji život ako smatraju da im ovaj ne valja!

VL
NV
NV
23:24 06.02.2018.

Ona jugoslavija je bila država gdje se znalo tko šta radi htjeli to priznat ili ne. U svemu. Danas imamo ovo što liči na ništa. U svemu.

VL
Avatar babas
babas
13:02 07.02.2018.

Najbolji odgoj je mrkva i batina! Tako djeca najbrže uče što se može,a što se ne može. Odgojna batina pomaže održati autoritet nad djecom,sada kada je to zabranjeno slabi i autoritet roditelja i respekt djece prema njima. Shodno tome kasnijee djeca počnu napadati i vlastite roditelje. Cilj svega je uništiti međuljudske odnose u klasičnoj obitelji.

VL
DU
Deleted user
21:18 06.02.2018.

Posljedice levičarskog uništavanja građanskog društva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.