Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Splići tri godine zatvora: U Frankfurtu brutalno prebio staricu

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.11.2012.
u 17:41

Na Županijskom sudu u Splitu na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva osuđen je Dragomir Petrović (39) zvani Splićo.

Na Županijskom sudu u Splitu na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva osuđen je Dragomir Petrović (39) zvani Splićo, piše Slobodna Dalmacija.

Splićo je iz koristoljublja u ožujku 1998. godine u Frankfurtu ubio Anu Mariju Gombert (90). Starica je tada na prijevaru pustila u stan Spliću i još dvoje ljudi. Prvo su je pokušali onesposobiti elektrošokerom, a potom ju je Splićo više puta udario tupim predmetom u glavu. Nakon toga ju je nepoznatim predmetom ubo u oko, zatim joj i pritisnuo koljenom vrat.

Zbog mučenja starica je pala u komu i završila u bolnici gdje je umrla tri mjeseca kasnije. Trojka je pretražila stan te su ukrali 1700 njemačkih maraka, ali im je promakao veći iznos od 65 tisuća maraka.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

 

Komentara 11

PE
peugeot
18:18 15.11.2012.

Mi iz bivse Juge smo na evropskom zapadu na jako losem glasu. U dijalogu sve tece fino, osmjesi, udvaranje-ufuravanje, ma sve klizi kao po loju, sve dok te dama ne upita odakle si, ko si. Ako joj kazes da si Srbin odmah joj se promjeni izraz na licu. Ako pak promijenis pa joj kazes da si Hrvat, isto tako - odmah joj padnu "roletne" na oci. O Bosancu da i ne pricam. Sa ovim posljednjim idiotskim ratom toliko smo se u zapadnoj Evropi izblamirali da nas svi tamo tretiraju kao nasilnike, ubice, lopove, ucjenjivace - ma, sve najgore. Ako slazes pa kazes da si Italijan i ako ti ta laz prodje, sasvim druga je slika. Ali, odmah te dama skuzi i "otkanta" bez pardona ako se iole sluzi italijanskim jezikom.

ST
sttipe
18:19 15.11.2012.

kakva provokacija unije!!!sad sucu triba dat ostatak od neke normalne,prosječne kazne koju bi po europi dobija.. na svu silu ne žele ulazak u eu.. pa su milanče ribali,korupcija,a on poslao bajića da polovi one koje gazde unije korumpiraju..one koji prodaju njihove tablete korupcijom..uslijedio je kontranapad,pa je unija milančetu ubrala smokvin list..čačića.. onda je milanče uniji poručio da će u rh najsvirepiji ubojice na slobodu za 3 godine..godinu i po zbog dobrog vladanja i troškova zatvora.. jbate,koja utakmica!!!

TO
Toni50
18:15 15.11.2012.

Sam naslov bi morao biti daleko pošteniji... za zlostavljanje te za smrtonosne ozljede do pokušaja ubojstva i pljačke Splić srečkoviću samo i tri godinice zatvora: U Frankfurtu zato što je brutalno prebio staricu, ubio nećiju majku-staricu, u stranoj državi koja koja mu je pružila utoćište u životu .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije