Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNA ISPOVIJEST
Povratak na članak

Splićanka o traumi: Rodila sam dva mrtva sina, posteljicu mi je ginekologinja vadila bez anestezije

Sram vas može biti, kao društvo i kao državu, da ste stvorili atmosferu linča u kojoj je sreća da ti djetetovo srce prestane kucati što prije. Boli me, siječe i rastvara ponovno, slušati što ova žena sada prolazi, kaže Vesela Vrkić o slučaju Mirele Čavajde

Komentari 33

NO
No1
22:39 09.05.2022.

Treba imati snage izreci ovo. Treba imati snage zivjeti i dalje s time u glavi. I nastaviti svoj zivot.

VL
AN
And
23:43 09.05.2022.

Mediji promoviraju pobačaj,zašto se među člancima nije našla jedna od mnogih pozivtivnih priča gdje su djeca s slicnim prognozama danas zdravi ljudi. Svaki život je vrijedan.

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
22:59 09.05.2022.

nismo li do jučer zazivali bogove u takozvanim medicinarima? propaganda je jaka, vrlo dinamična i nespretno se mijenja iz tjedna u tjedan!

VL
LE
LeonardoGoldman
00:14 10.05.2022.

Splicanka je prosla sto nitko ne zeli. U recentnom slucaju nije medicinski dokazano da je rijec uopce o tumoru vec se pretpostavlja. Bili bi jako tuzno ubiti nekoga zbog krive pretpostavke pa ako majka nije zivotno ugrozena ja bi joj pozelio jos malo snage i strpljenja. Bog ju blagoslovio strpljenjem.

VL
DO
DobarDomoljub
05:15 11.05.2022.

Imaju Slovenci više slobode i demokracije zato što im mogu žene napravit pobacaj? Je li to ok, da mogu kod njih i naše žene bez suglasnosti bracnog partnera Ili Crkve? Trebamo protestirat diplomatskim putem ili prijavit Sloveniju nekom sudu EU!?? Kakvo je vaše mišljenje?

VL
DO
DobarDomoljub
22:14 10.05.2022.

Nazalost nemamo novca za kvalitetnu zdravstvenu struku. Teško čitat šta je sve prošla majka koja je izgubila dva sina....ali mnogo bolje od pobacajaaaa!!!!

VL
KO
konstanta
11:44 11.05.2022.

Razumijem ovu ženu jer sam svjedočila sličnim događajima moje prijateljice, koja je rodila troje mrtve djece u razmaku tri godine. Iza toga su detaljno učinjene pretrage i DNK analize nje i njenog supruga, gdje je zaključena vjerojatnost da će svakaa iduća trudnoća završiti na isti način. To je naprosto tako, priroda se nekada poigra s mogućnošću reprodukcije, ne samo kod čovjeka nego i ostalih živih bića. Kad se to shvati ima se pravo biti tužan, ali nije dobro forsirati nemoguće.

VL
BT
BTW
22:40 09.05.2022.

Tako je, neka bude sram sve moraliste koji trube da Mirela ne voli svoje dijete. Ona toliko voli svoje dijete koliko je i Bog volio Isusa kad ga je uzeo sebi skrativši mu muke višednevnog umiranja na križu. I Mirelaa želi skratiti muke svom nerođenom čedu. Gdje je tu zločin? To je čista neiskvarena ljubav.

VL
DU
Deleted user
01:54 10.05.2022.

Uh, teško je i za čitati, a kamoli proživjeti sve to. Na glavu su mi se ovih dana popeli oni koji beru političke poene na životnoj drami gospođe Čavajde, a ništa korisno za zajednicu ne čine nego samo govore ili lijevi rekli ovo ili desni rekli ono. Pomogli ne bi naravno. Kakvi su to ljudi? Bože oslobodi. Rekli su da su u nekim drugim zemljama mogući nalazi točne vrste te progresije, ali to ne traže od države jer, što bi se oni zamjerili jačima od sebe. I onda udaraju po običaju po slabijima. A tek pusti zastupnici Boga koji valjda iz svemira govore, ajoj. I sama sam vjernica, ali ne puna sebe i nasilna prema drugima. Podrška gospođi Vrkić što je smogla snage izložiti se javnosti ne bi li tako i drugima pomogla, a isto tako i podrška gospođi Čavajdi. Samo njeno pravo je da odluku sama donese jer da je drugačije, baš nikakva prava kao žena ne bi imala. S njom bi onda upravljao kako bi kome palo na pamet. Ne može to tako i gotovo.

VL
IS
istokdole
06:42 10.05.2022.

Ovu ginekologiju bi bez beda slucajno pogazila na cesti

VL
JM
Jmjm
03:54 10.05.2022.

Draga tako je to kada glas dizu one koje su napravile i po 3ab i sada se naslikavaju po tv,tiskovinama i bore se za ,,prava nerodenog i bolesnog djeteta,,

VL
BT
BTW
22:43 09.05.2022.

Žao mi je gospođe što je prošla užase našeg zdravstvenog sustava. Nažalost bila ste žrtva zlostavljanja, šteta što niste tužili liječnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.