Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloupotreba droge

Splićanin s drogom 'pao' na koncertu u Kutini

'za zag.....28.09.2004......varazdin... droga....ovisnost......mladi....marihuana snimio marko jurinec'
Marko Jurinec/PIXSELL
27.08.2012.
u 13:21

Mladić je uhvaćen s paketićem od 2,9 grama marihuane, 0,8 grama "speeda" i tabletom "ecstasyja"

Paketić sa 2,9 grama marihuane, 0,8 grama "speeda" i tabletu "ecstasyja" pronašla je kutinska policija u subotu iza ponoći kod 23-godišnjeg Splićanina na koncertu u Sisačkoj ulici.

Splićaninu je droga oduzeta, a on je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljenog zbog zloporabe opojnih droga.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:41 27.08.2012.

nadam se da se nije udario

OB
-obrisani-
22:03 27.08.2012.

Generali HV su svercali kokain na tone i njima ni dana zatvora ....

SE
Sensi
23:13 28.08.2012.

Kakav senzacionalizam. Zamislite samo; taj okorjeli mladi ******** sa sobom je imao droge u protuvrijednosti od čak 400 kuna (maksimalno). Kokaina za toliko novaca Mamić pošmrče u pola sata, kao i mnogi drugi kokainisti s naslovnih strana. No, budući da se policija u ovoj državi hrabro i agresivno bori protiv krivih stvari, razumljivo je da njihov primjer slijede i mediji, koji potom o takvim stupidnim policijskim intervencijama objave još stupidniji članak. Dabogda vam djeca "pala" s takvom sićom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije