Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora i 14 dana u zatvor
Povratak na članak

Splićanin protjeran iz Varaždina: Spavao u bolnici, mokrio po hodnicima

Još u studenom 2018. izrečena mu je mjera zabrane posjećivanja grada Varaždina u trajanju od šest mjeseci, koje se nije pridržavao te je 24. siječnja uhićen i priveden.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:49 15.05.2019.

Bitno je naglasiti da je splićanin protjeran iz Varaždina, kao da se radi o animozitetu prema splićanima. Tip je vjerovatno luftbrenzer koji ne zna što bi sa sobom. Kako danas zidar može biti nezaposlen kada takvu radnu snagu uvozimo.

VL
DU
Deleted user
13:57 15.05.2019.

splićanin??? okupirani mediji u hrvatskoj su rak rana društva. zločesti lik koji je sročio naslov sigurno u naslovu ne bi apostrofirao mjesto stalnog boravka nositelja nekog međunarodnog priznanja . bitno je u hrvatskom društvu poticati sve negativnosti,u ovom slučaju podjele,animozitet.

VL
DO
Dolinski
12:30 15.05.2019.

kad ste već rekli grad, ajde lijepo navedite onda i nacionalnost (ne samo državljanstvo), a ubuduće svaki puta navedite i nacionalnost kada ne-hrvat počini nedjelo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.