Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMALI JEDNI DRUGE

VIDEO Plesao i pjevao ispred ureda komunalaca, uhitila ga policija

snimanje u Splitu
Dalmatinski portal/Screenshot
27.09.2019.
u 09:48

Kako je na sudu dobio zabranu prilaska komunalcima, redari su zvali policiju jer je stanar Geta plesao ispred njihovog ureda

Stanar Geta u Splitu, koji je prije nekoliko dana završio na sudu zbog remećenja javnog reda i mira, u uredu komunalaca na Rivi na poziv gradskih službenika privela je policija u četvrtak navečer.

Kako je na sudu dobio zabranu prilaska komunalcima, redari su zvali policiju jer je stanar koji se borio protiv ilegalnih panoa došao i plesao ispred njihovog ureda. Čitao je natpis na zidu i pjevao, što su redari snimili, piše Dalmatinski portal

Prije nego sto ga je odvela policija s kućnog praga, rekao  je da nije prekršio zabranu jer nije ušao unutra. A razlog zašto je bio tamo je jer su komunalci pozvani da izađu na teren zbog nelegalnih 'prodavača walking toura'.

Sve što jer snimio Splićanin je poslao pročelniku Damiru Ordulju s kojim je imao prepisku o ovoj temi. Posebice, kako je rekao, jer imaju dogovor o tome da će redari početi skidati reklame. Pročelnik je, naime, dobio elaborat kojega je izradio aktivist Dalibor Popovič. Predali su ga šefu komunalaca.

- Komunalni redari bi trebali skidati nelegalne reklame po opisu posla, a ne po prijavi. Zakon treba vrijediti isto za sve, a ne selektivno - kazao je Popovič koji godinama nudi elaborat gradskim vlastima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije