Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor

Splićani ove zime ipak neće cvokotati uz hladne radijatore

şplit
Nino Strmotić/PIXSELL
27.10.2010.
u 13:18

Grad Split, iako ne bi smio posuđivati novac trgovačkim društvima, Hvidri će sa 2 milijuna kuna pomoći da kupi gorivo i započne s grijanjem. Novac će Hvidra vratiti od naplate usluge.

Splićani ipak ove zime neće cvokotati uz hladne radijatore. Obećao je to Jure Šundov, dogradoančlenik koji je najavio kako će Gradskmko vijeće na svojoj idućoj sjednici donijeti odluku u posudbi 2 milijuna kuna davatelju uskuga Hvidri d.o.o. koja će kupiti gorivo i pokrenuti kotlove. Te će novce Hvidra d.o.o. vratiti Gradu od naplate računa za centralno grijanje.
- Grad ne može posuđivati novac jednom trgovačkom društvu, međutim, kako je Grad vlasnik toplana, i zakon ga obvezuje da osigura grijanje korisnicima morali smo pronaći rješenje - reako je Šundov.
Naglašava kako će to biti model samo za ovogodišnju sezonu grijanja. Kada će biti sjednica Grdaskog vijeća nakon koje će radiajtori biti topli, s obzirom da je poiprilično zahladilo, Šundov je rekao brzo.

Splićani ove zime ipak neće cvokotati uz hladne radijatore. Obećao je to Jure Šundov, dogradonačelnik, koji je najavio kako će Gradsko vijeće na svojoj idućoj sjednici donijeti odluku u posudbi 2 milijuna kuna Hvidri d.o.o. koja će kupiti gorivo i ugrijati kotlove. Novac će Hvidra vratiti Gradu od naplate računa za centralno grijanje.

- Grad ne može posuđivati novac jednom trgovačkom društvu, međutim, kako je Grad vlasnik toplana, i zakon ga obvezuje da osigura grijanje korisnicima, morali smo pronaći rješenje - reako je Šundov.

Naglašava kako će to biti model samo za ovogodišnju sezonu grijanja. Na pitanje kada će biti sjednica Gradskog vijeća nakon koje će radijatori biti topli, s obzirom na to da je poprilično zahladilo, Šundov je rekao: "Brzo".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije