Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspostavljeno 528 centara za pomoć

Život u Ukrajini bez struje i plina: 'Spavamo u kaputima i svi u istoj sobi da bi nam bilo toplije'

26.11.2022.
u 22:19

Kako izgleda život u Ukrajini? Političar i profesor na fakultetu Timofej Milovanov, koji živi u Kijevu, na Twitteru je opisao: "Probudio sam se promrzao. Grijanja i struje opet nema. Vode ima, ali mogla bi biti posljednja. Čim je nakratko došla struja usred noći, brzo sam uštekao prijenosne punjače, mobitel i računalo da se napune. Upalio sam električnu grijalicu. Supruga je napola spavala, ali uspjela me pitati: "Što mogu na brzinu skuhati?", napisao je. Američkom radiju NPR 20-godišnji Kijevljanin rekao je da spava u kaputu.

Ključne riječi

Komentara 31

HR
Hrast
22:48 26.11.2022.

Zahvalite se Zelenskome i njegovim nalogodavcima u Americi. Žao mi je ljudi.

PO
posluzitelj
22:36 26.11.2022.

Nek' im je hladno, nek' su gladni...ali im se iebe jer sad imaju demokraciju

Avatar Behemot
Behemot
03:36 27.11.2022.

Prije će dopustiti da se smrzne pola Ukrajine nego će zeleno narkomansko smeće pomisliti o miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?