Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo premijeru

"Spasite Haludovo, najveću sramotu hrvatskog turizma"

Zoran Milanović
Patrik Macek/PIXSEL
17.07.2014.
u 15:37

- Neshvatljivo da u srcu Kvarnera u jednom centru kao što je Malinska sa 100-godišnjom tradicijom netko to dopušta, a mi ne znamo tko, bolje reći pozivamo premijera da otkrije i da riješi problem, da raskine ugovor o kupoprodaji - zaključio je Cerović.

Dan općine Malinska bio je povod da predstavnici lokalne samouprave i turizma upute zajednički apel premijeru Zoranu Milanoviću. 

"Spasite Haludovo, najveću sramotu hrvatskog turizma i hotelijerstva i raskinite ugovor o kupoprodaji", poručuju u pismu upućenom predsjedniku Vlade. 

Haludovo trinaest godina propada, potpuno devastirani hotelski kompleks predstavlja veliku opasnost, ekološku katastrofu, riječ je o o pravoj sanitarnoj bombi, upozorava načelnik Općine Malinska Robert Anton Kraljić. Namjera im je upozoriti premijera i Vladu, prije nego li se odluče za neke strože mjere, spominju i "građanski neposluh", jer stanje je neizdrživo, kaže predsjednik Općinskog vijeća Malinska-Dubašnica Zdenko Cerović. 

- Izgubljeno je oko 18 milijuna eura prometa, odnosno oko 25 milijuna ukupnog turističkog prometa - ističe Cerović želeći prikazati koliki je zapravo gubitak ne samo za lokalnu zajednicu već i za državu. Zašto u vrijeme kada Hrvatska vapi za svakim radnim mjestom, izvozom, mi nemamo hrabrosti nekorektnom kupcu dionica reći doviđenja - kaže Cerović, a na pitanje o kome je riječ, kaže kako se spominje neko "tajno društvo". 

- Neshvatljivo da u srcu Kvarnera u jednom centru kao što je Malinska sa 100-godišnjom tradicijom netko to dopušta, a mi ne znamo tko, bolje reći pozivamo premijera da otkrije i da riješi problem, da raskine ugovor o kupoprodaji - zaključio je Cerović.

>> Haludovo pred propašću, ruski ulagači otišli!

Komentara 9

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
16:24 17.07.2014.

ne stigne bavi se ćirilicom ,brakovima , uvođenjem novog predmeta antifašizam od toga nam BDP raste 5 % godišnje(Plan 21) .Haludovo je druga amaterska liga

DH
dalibor.hren
21:29 17.07.2014.

Pravom su se obratili.

DO
dora71
22:06 17.07.2014.

Pa koga će taj spasit?? Ne može ni sebe jadan!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije