Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to je čudo'

Spasioci nakon 16 sati iz ruševina u Siriji izvukli bebu

spašavanje bebe u Siriji
Foto: Youtube Screenshot
1/2
12.07.2014.
u 15:35

Prema komentaru ispod videa, spašavanje je trajalo 16 dana, a sirijski spasioci su osim bebe spasili i njezinu ozlijeđenu majku.

Spasioci iz Sirije iz ruševina u Aleppu izvukli su dvomjesečnu djevojčicu, prenosi abc.net.au.

Prikazano je to na snimci na kojoj je zabilježen trenutak spašavanja. Na snimci sve vidi beba kako plače dok se njezino tijelo koje je cijelo prekriveno prašinom izvlači iz ruševina. Dok bebina glava proviruje iz ruševina spasioc viče 'to je čudo'.

Prema komentaru ispod videa, spašavanje je trajalo 16 dana, a sirijski spasioci su osim bebe spasili i njezinu ozlijeđenu majku.

Abc.net.au javlja da se autentičnost snimke kao ni to gdje je snimljena ne može se potvrditi.

>> Dramatična snimka: Beba spašena helikopterom u Bosanskom Šamcu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije