Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prišao joj s leđa
Povratak na članak

Spasio suprugu od iznenadnog napada risa: Ugrabio ga je i bacio preko travnjaka

Muškarac je potrčao prema njoj i ugrabio životinju. Držao ju je što je moguće dalje od svog tijela dok se njegova supruga vraćala u kuću

Komentari 14

DV
Džontra Volta
19:20 17.04.2021.

Jednom prilikom je zeko spasio život risu i ris mu kaže da će ga braniti i ga neće pojesti ni slučajno. I tko je to prijateljstvo trajalo godinama dok jedne godine nije bila ciča zima, nigdje hrane i ris izluđenn od gladi kaže:"zeko, ja ne mogu više izdržati, gladan sam, moram te pojesti". Zeko mu kaže:"Neeee rise". A ris:" ma ne remse".

VL
PL
@ploto@
17:20 17.04.2021.

Svašta ! Bobcat nije ris,nego divlja mačka.

VL
TH
thaly16
17:57 17.04.2021.

Stvarno ogromna zvijer. Mogla ga je progutat u jednom komadu

VL
AN
anatom
02:33 19.04.2021.

Koji blesavi komentari.. Niko nije pomislio da kaže kako je lik prilično hrabro reagirao. To JEST vrlo slično kanadskom risu po veličini, deset-petnaest kila, i zove se bobcat, i vrlo je zajebana stvar, ubije i jelena. Tako da amerikanci vrloo dobro znaju šta je to i šta je u stanju napravit ! Obični mačak kad te baš zapravo ugrize ili ogrebe imaš boli u izobilju, znam jer sam doživio pravi ugriz mačka koji je napao mog mačka, dok sam ih razdvajao, a kamo li kad te ugize ili ogrebe nešto takvo. Komentari neznalica i sitnih duša.

VL
NO
No1
17:52 17.04.2021.

Znaci... ris se zaleti na kutiju u kojoj ovi navlace svog macka. Kao i sve druge macke cuva svoj teritorij. I vidi se na snimci da ris dotrcava s druge strane ulice i cilja kutiju. I, kad ga tip baci na travu, opet trci ispod auta prema kutiji. Njihovom macku u kutiji se ne bi nista dogodilo. Ali, oni cuvaju kutiju. Ris ne napada njih. Nego napada njihovog siznutog macka koji urla iz te kutije. Normalna situacija s mackama.

VL
AZ
azerty
21:38 17.04.2021.

K&ad se video pogleda dva x vidi se da je to sve namjesteno , ne vidi se ris iza zene a ona trci izmedju dva auta sa kosarom u kojoj se nose macke i u istoj je bio tzv ris sto ga je covjek izvukao van , plus toga kaze da je isao prati auto , pitam se kako bi ga prao kad su auti bili jedan pored drugog ,sve je to izmisljeno

VL
PR
prokurator
00:00 18.04.2021.

zanimljivo, nitko ne primjećuje da je čovjek iz hlača izvukao pištolj?

VL
AN
Anezka
15:54 18.04.2021.

Koji kreten, trebali bi ga kazniti za zlostavljanje životinja. Što mu je ta sirota mačka napravila? Valjda je mislio da je to lav koji će ga pojesti.... Glupan

VL
Avatar madcap
madcap
18:51 17.04.2021.

Ako je ovo ris, onda su ove mačke koje mi šetaju oko kuće tigrovi. Koji likovi, treba dignut prijavu protiv njih zbog uznemiravanja i zlostavljanja životinje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.