Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZELAND

Spašene krave koje su ostale zarobljene nakon potresa: 'Očajnički im je trebala voda'

krave
screenshot/youtube
15.11.2016.
u 12:54

Jedan farmer, koji je rekao da su te krave bile dio skupine od njih 14 koje je spasio, izvukao ih je na sigurno uz pomoć spasilačke ekipe nakon što su prokopali put do njih.

Tri krave, koje su ostale zarobljene na dijelu zemlje obraslom travom dok se tlo oko njih odronilo u snažnom potresu koji je pogodio Novi Zeland u ponedjeljak, spašene su i odvedene na sigurno, izvijestili su mediji.

Snimka krava odsječenih od svijeta nedaleko od Kaikoure, oko 150 kilometara od Christchurcha, proširila se internetom u ponedjeljak. Tlo oko njih odronilo se u potresu jakosti 7,8 stupnjeva.

Jedan farmer, koji je rekao da su te krave bile dio skupine od njih 14 koje je spasio, izvukao ih je na sigurno uz pomoć spasilačke ekipe nakon što su prokopali put do njih.

"Očajnički im je trebala voda... i mislim da su jedna ili dvije izgubile telad u potresu tako da su malo potresene", kazao je neimenovani farmer.

>> Stvarno su imale sreće: Krave ostale na 'otoku' usred razornog klizišta 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije