Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomila kuk

Spašavatelji HGSS-a pomogli pri transportu ozlijeđene osobe teške 250 kg

intervencija
Foto: HGSS
1/2
09.01.2016.
u 16:35

- Otežavajuća okolnost je bila što je osoba bila nepokretna i pod jakim bolovima, zbog čega joj je trebao bolnički pregled i možebitni tretman, a naknadnom provjerom kod nadležnog liječnika utvrđen je prijelom kuka- objavio je HGSS na svojim internetskim stranicama.

Spašavatelji HGSS Stanice Zadar pomogli su Hitnoj medicinskoj pomoći pri transportu ozlijeđene osobe teške više od 250 kilograma u Biogradu.

- Posredstvom centra 112, spašavatelji Stanice Zadar zaprimili su poziv za pomoć pri transportu osobe, čija težina prelazi 250 kg, iz obiteljske kuće do vozila saniteta i pri predaji osobe u bolnicu u Biogradu.

Ukućani su nakon dva bezuspješna pokušaja organiziranja izvlačenja odlučili pozvati u pomoć HGSS. Otežavajuća okolnost je bila što je osoba bila nepokretna i pod jakim bolovima, zbog čega joj je trebao bolnički pregled i možebitni tretman, a naknadnom provjerom kod nadležnog liječnika utvrđen je prijelom kuka- objavio je HGSS na svojim internetskim stranicama.

U akciji je sudjelovalo šest spašavatelja Stanice Zadar, a kako je naveo HGSS, samo izvlačenje i transport osobe proteklo je bez problema. 

>> Izvukli psa iz provalije 

>> Priveden muškarac koji je iz puške pucao u pse HGSS-a

Komentara 4

BU
bubimima
17:49 09.01.2016.

Nema granice ljudskoj proždrljivosti.

FL
Flashover2
21:46 09.01.2016.

Nema koristi od komentara jer bi mi pobrisali ono sto zelim napisati.

DU
Deleted user
16:48 09.01.2016.

Nije penjanje u Paklenici po Anić kuku za svakoga, jer se poskliznuo ili je popustila oprema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije