Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SJENI KRIZE
Povratak na članak

Spašavanje Agrokora ovisi o bankama i dogovoru s ‘lešinarskim fondovima’

Ivica Todorić u cijelosti je iscrpio sustav, sada se to polako mijenja, kaže Martina Dalić

Komentari 8

GV
golub Vaso
11:55 08.05.2017.

Agrokor ne može nitko spasiti, kolaps je samo odgođen.

VL
SV
svitilnik
12:09 08.05.2017.

Citiram, "Ivica Todorić u cijelosti je iscrpio Agrokor". Ali gle čuda, hrvatska vlada isplaćuje otpremnine članovima uprave koji su sudjelovali u tome. Ima li ovo smisla dalje ? Mislite li da smo mi idioti, da od nas, državnih obveznika, uzimate novac i dajete otpremnine onima koji su nam državu doveli skoro u bankrot. Je li to plan sanacije Agrokora ?

VL
MA
marioraos
16:08 08.05.2017.

"LEŠINARSKI FONDOVI"-a kda su davali Todoriću lovu nisu bili "lešinari"-RAMLJAK, ako si ti io izjavio daj ostavku odmah!

VL
DU
Deleted user
11:44 08.05.2017.

Zna se rezultat kada se država uplete i spašava firme. Nitko ne spominje niti jednom riječju osobnu odgovornost Todorića i članove uprave koji su isključivo svojim odlukama, bezumnim zaduživanjem i načinom poslovanja uzrokovali sve ovo.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:51 08.05.2017.

ne svačam pojam lešinarski fondovi i ne prihvaćam ga nikako ako li su oni lešinari što li su onda banke za mene isto jer su davale kapom i šapom a sad pokušavaju izvuć i uvući cjjelu državu u dugove gospodo moja bilo kako bilo svi ste upleteni do grla u to a opet če se sve slomit na grbači naroda i radnika raznim nametima poskupljenjima i devalvacijom kune što opet povlači za sobom siromašenje naroda

VL
KU
kupatilo
13:24 08.05.2017.

Mamic je za sumnje bio u Remetincu a neki u dvorcima za dokazano pustošenje.Dokad tako?

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:37 08.05.2017.

ljudi otidjite u Konzum i pogledajte koliko je proizvoda izlozeno na 2-3 mjesta.... nekako je izlozbeni prostor prevelik heheheh... Konzumu je prodaja pala za 40%... a oni pricaju o restrukturiranju... pa u to ne vjeruje ni Ivica....

VL
DU
Deleted user
09:23 09.05.2017.

mogli su pustiti da meksikanac uradi što se može a ne da iz državnog proračuna izvlačimo novce i radimo si gubitke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.