Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo je?
Povratak na članak

Španjolski Visoki sud pritvorio dva katalonska separatistička čelnika

Tužitelji tvrde da su Jordi Sanchez, čelnik Katalonske nacionalne skupštine (ANC) i Jordi Cuixart, čelnik nevladine organizacije Omnium Cultural, bili ključni za planiranje referenduma o neovisnosti 1. listopada koji španjolska vlada smatra ilegalnim.

Komentari 8

Avatar MatanFrancetić
MatanFrancetić
14:49 18.10.2017.

Visca Catalunya lliure!

VL
DU
Deleted user
16:10 20.10.2017.

Spanjolci su amateri u odnosu na Engleze. Englezi su uvjerili Skote da im je bolje biti unutar Velike Britanije i to bez ikakvog nasilja i pritisaka. Znaju posao odnosno kad treba reagirati silom a kada mirnim putem. Spanjolci su se pokazali po tom pitanju poput Srba, sirovo bez ikakvog osjecaja za diplomaciju. Katalonci bi ostali u Spanjolskoj no Madrid ih gura od sebe - sto je stisak Madrida veci tim je Barcelona dalje od Spanjolske.

VL
AA
aabbcc
09:33 17.10.2017.

Sud zabranio narodu da se izjasni mirnim putem i sada im jedino ostaje nasilje ili zivot u diktaturi. ..

VL
KA
Karizma
06:02 17.10.2017.

Izgleda da slijedi raspad <spanjolske i krvavi rat.Nema slobode bez krvi.

VL
KA
KaraMarko
12:45 17.10.2017.

EU polupana...

VL
Avatar VIVAESPANA
VIVAESPANA
12:52 17.10.2017.

neverovatno... zasto niko ne kaze koja su to temeljna ljudska prava i slobode uskracene Kataloncima, pre nego ih posavetuje da se late oruzja, izazovu gradjanski rat i proliju krv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.