Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretres
Povratak na članak

Španjolska policija upala u katalonsku vladu, uhićeno 14 ljudi

Policija je u utorak zaplijenila više od 45 tisuća omotnica zapakiranih u kartonske kutije

Komentari 7

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
11:18 20.09.2017.

E, deca, deca...nema neovisnosti bez rata, nema države bez žrtava. Sad trebate vidjeti jeste li zaista zaslužili državu, jeste li spremni na otpor i žrtve.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
23:24 20.09.2017.

Sada na vecer je cela Barselona na nogama, BRAVO

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:28 21.09.2017.

Razlozi su ekonomski kao i kod Brexita..

VL
DO
dolmar
13:55 20.09.2017.

Nažalost nikako da se shvati ona izreka "historia est magistra vitae" Tako da se uvijek na volju naroda uzvraća silom,represijom..... To je slučaj sa bivšom Jugom, sa Škotskom ,Baskijom ,Kurdistamom ,Tibetom ,Katalonskom. Nepravedno stvorene države nemaju budućnosti. Tako je i u BiH.......

VL
JI
jimpx131
12:55 20.09.2017.

Ne tako davno u jednoj političkoj emisiji na španjolskoj televiziji pitali su katalonskog "premijera" koja vojska će štititi Kataloniju nakon otcijepljenja (obzirom da neće biti dio EU ni NATO-a, a ovaj k'o iz topa ispalio: "Pa, španjolska vojska!" I svi se grohotom nadmijaše. Sapienti sat.

VL
MX
Mister X
18:19 21.09.2017.

Jeli to terorizam ? Kad se nasilno sprečava demokratska volja naroda . nemaju šanse da se izjasne . Mislim da ih treba podržati slobodni svijet i demokratska - Europa ! Koja daje pravo Kurdima U Iraku i u Turskoj a a drugima brani ili se pravi mutava ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.