Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Brzo se kreću'
Povratak na članak

Španjolci uhitili mlade s hrvatskim putovnicama. Vjeruju da su dio bande koja pljačka kuće

Riječ je o putujućoj grupi, jednoj od organizacija koje se brzo kreću po zemlji, što je pokazala i ova istraga jer su se samo dva dana nakon provale u Badajozu pojavili na sjeveru Španjolske - kaže policija.

Komentari 5

DU
Deleted user
10:13 13.03.2021.

To su Hrvati koliko sam i ja Rom.

VL
DU
Deleted user
13:04 13.03.2021.

Sretan je onaj narod čije putujuće manjine toliko doprinose dobrom glasu matične zemlje u svijetu!!! Gospodine Kajtazi, hvala vam od sveg srca!!!

VL
PE
Peki
10:35 13.03.2021.

Brazilski Rvati?

VL
SP
speed208
11:02 13.03.2021.

jesu li to oni hrvati s kojima je pokojni gradonacelnik sklapao kumske veze......

VL
UU
uhljeb u holdingu
10:44 13.03.2021.

U Dugom Selu ima pregorenih Hrvata iz čijh sam usta osobno čuo da luftaju kuće po Španjolskoj i Italiji a novac peru u Hrvatskoj na način da kupuju stare kuće i od njih prave one svoje nakazne vile, naravno bave se i drugim kriminalnim aktivnostima. Naše drage manjine, treba ih njegovati, čuvati i razmnožavati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.