Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA VEĆI NATALITET

Španjolska dobila ministricu seksa

seks
Foto: Thinkstock
03.03.2017.
u 18:54

Nova članica vlade svjesna je da joj zadatak neće biti nimalo lak

Španjolka Edelmira Barreira Diz (38) zasigurno ima najveseliji posao u Europi, a njezin je osnovni zadatak nagovoriti Španjolce na češće seksualne odnose. Naime, imenovana je posebnom članicom vlade koja je zadužena za zaustavljanje pada broja trudnoća u državi.

Prema statistici, Španjolke danas u prosjeku imaju 1,49 djece, dok se tek s prosjekom od 2,2 djeteta po ženi zaustavlja demografski pad. Naravno, broj djece povezan je s učestalošću trudnoća, a one su pak mahom posljedica seksa. Dakle, recept je jednostavan. Treba se više “grijati” udvoje, što Barreira Diz sada promovira, pogotovu među mladima.

Kako je na dužnost stupila prije manje od mjesec dana, još nije potpuno jasno koje će mjere poduzeti i kako će Španjolke i Španjolce stimulirati da se češće predaju strastima.

Nova članica vlade svjesna je da joj zadatak neće biti nimalo lak.

– Puno je posla pred nama, a imam već dosta ideja – izjavila je Barreira Diz za španjolski dnevnik Faro De Vigo.

Iako plan rada drži u tajnosti dok ga ne predstavi španjolskom premijeru, prilično je izgledno da će se, među ostalim, poslužiti i mjerom koju su već uveli Japanci – organiziranjem brzih spojeva naslijepo.     

>> Pitali smo vas kako povećati natalitet. Ovo su vaši odgovori!

>> 10 najekstremnijih metoda koje su države uvele da kontroliraju natalitet!

Komentara 7

PO
pozornik66
19:06 03.03.2017.

Pad nataliteta nema veze sa količinom seksa, samo maloumnici to mogu povezat

BO
borac2525
19:15 03.03.2017.

Pad nataliteta ima veze sa kontracepcijom koja se nalazi na svakom koraku i urednim godisnjim povecanjem abortusa usprkos dostupnoj kontracepciji

AU
austrougarskigeneral
19:18 03.03.2017.

trebala bi i nama jedna,)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije