Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni požari

Spaljena tona i pol sijena te četiri kontejnera za smeće

požar u suhopolju (1)
Maja Šantoši/PIXSELL
13.10.2010.
u 14:43

U Kninu je stradala suha trava, a na otoku Murteru sumnjaju kako je netko namjerno zapalio plastične spremnike za otpad.

KNIN, BETINA - Dva požara buknula su noćas, jedan u Kninu, a drugi u Betini na otoku Murteru. U kninskoj Krbavskoj ulici buknula je vatra ispod nadstrešnice u kojoj se nalazila oko tona i pol sijena.

Istražitelji traže uzrok požara spaljene suhe trave. Na otoku Murteru, na cestovnom prilazu mjestu Betini, izgorjela su četiri plastična kontejnera za smeće. Očevid će biti obavljen danas tijekom dana, a mještani pretpostavljaju kako je netko namjerno zapalio kontejnere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije