Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vijećnik Pupić Bakrač:

"Šošai će odgovarati za svoja (ne)djela"

Željko Šoša
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
18.01.2016.
u 11:55

Oporba je tada optužila vodstvo JVP da nikad nisu podnijeli financijsko izvješće.

Desetoro oporbenih zadarskih gradskih vijećnika tražilo je od javne vatrogasne postrojbe Zadra podnošenje financijskog izvješća.

Taj je zahtjev najavljen na nedavnoj sjednici gradskog vijeća kada je bila i najavljena rasprava o prijavi za nasilje bivše glasnogovornice zapovjednika JVP, a koju je kasnije povukla.

Oporba je tada optužila vodstvo JVP da nikad nisu podnijeli financijsko izvješće.

- Koliko god vladajući bili uporni u metenju pod tepih afera vezanih uz JVP i prikrivanju stvarnog stanja unutar postrojbe mi ćemo biti još uporniji da se stvari istjeraju na čistac. Pošto su naši zahtjevi za podnošenjem izvješća pravno osnovani pitanje je dana kada će zapovjednik JVP Željko Šoša ta izvješća podnijeti vijećnicima u Gradskom vijeću Grada Zadra te pred njima odgovarati za svoja (ne)djela - istakao je vijećnik Akcije Mladih, Marko Pupić Bakrač.

>> 62 milijardera imaju bogatstvo kao pola svjetske populacije

Komentara 2

DD
ddh
12:53 18.01.2016.

Ta t.zv. oporba u Zadru, a posebno taj Pupic Bakrac zahvaljujuci komunistickim medijima stalno plasiraju nekakve optuzbe u javnost, a do dana danasnjega nisu nikada pokazali niti jedan bilo kakav dokaz za svoje tvrdnje. Ispada, da kad Pupic Bakrac po noci nesto sanja, onda je tu prijepodne u medijima. A mediji iznose te neprovjerene i potpuno deplasirane optuzbe jednog paranoicara kao nekakvu istinu, a sve s ciljem, da naskode Kalmeti, pa onda I HDZ-u. I usprkos tim lazima i podrsci rezimskih komunisrickih medija, vlast u Zadru partija prostaka s Iblerovog trga nece nikada osvojiti, jer Zadrani nisu pali na glavu. I dobro je, da je to tako.

KA
kajinx
13:19 18.01.2016.

Šošai će odgovarati? Šoša će odgovarati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije