Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šopingirajte u pola cijene!

Uključite se u Večernjakovu on-line aukciju za kupnju različitih proizvoda i usluga po dvostruko nižim cijenama.
15. listopada 2015. u 13:05 808 prikaza
Večernjakova on-line aukcija
Foto: VL

Volite šoping i prvi ste u pronalaženju aktualnih sniženja po gradu? Još uvijek ne znate gdje je najpovoljnije kupiti određenu stvar? Onda nastavite čitati jer bi vas ovo moglo zanimati.

Na internetskim stranicama Večernjeg lista u tijeku je on-line aukcija, www.vecernji.hr/aukcija, te se imate priliku nadmetati za kupnju različitih proizvoda i usluga po dvostruko nižim cijenama od uobičajenih. Tako recimo Lenovo Yoga Tablet 2 pro može biti vaš za 2.149 kn, Smartphone Lenovo Vibe Shot za 1.799 kn, mobitel Prestigio PAP4044 DUO za 424 kn. Pored gadgeta, Algebra vam daje mogućnost da licitirate za pripreme za državnu maturu po cijeni od samo 774 kn.

U ponudi su još i brojne akcijske cijene iz segmenta ljepote i zdravlja, odmora i rekreacije, poput 2 dnevne karte u Goranskom sportskom centru Platak za samo 100 kn. Također, možete pronaći i ponude za sigurnosne uređaje, strojeve i alate koji će manje opteretiti vaš novčanik!

Sada vas sigurno zanima kako možete sudjelovati u aukciji? Ništa lakše, jednostavno kliknete na stranicu www.vecernji.hr/aukcija, besplatno se registrirate, logirate i licitirate. Trebate samo imati valjanu kreditnu karticu i elektroničku adresu i vaša šoping-avantura može početi.

Večernjakova on-line aukcija traje od 15. do 21. listopada. Uključite se!

Sretno!

PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu