Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maškare

Solinjani kao Krnju spalili Ranka Ostojića

Ranko Ostojić kao Krnje
Ivica Čavka/Dalmatinski portal
31.01.2016.
u 11:04

Krnje kojeg su spalili Solinjani imao je naličje bivšeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića.

U Solinu je jučer održana povorka maškara na kraju koje je spaljen krivac za sve nedaće - Krnje, kojega će svi zasigurno prepoznati, piše Dalmatinski portal. Krnje kojeg su spalili Solinjani imao je naličje bivšeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića

Uz Solinske Cirimingine u povorci su sudjelovali: Solinske mažoretkinje, Vranjičke maškare, Karnjevalsko društvo Polantana Kaštel Kambelovac, Karnjevalska pučka udruga Kampanel Kaštel Sućurac, Kulturno umjetničko društvo Srce Zagore.

Nakon svečanog čina presude i spaljivanja Krnje, uslijedilo je vraćanje ključeva aktualnom gradonačelniku, te veselo druženje i zabava uz bogatu tombolu, piše Dalmatinski portal.

Cijelu galeriju možete pogledati OVDJE.

>> Rajko Ostojić o Facebook-objavi Ranka Ostojića: Uvjeren sam da mu je netko hakirao profil

Ključne riječi

Komentara 70

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:27 31.01.2016.

Sad sam tužan, ja kao glava stranke, doživotni upravljatelj šumske udruge, mene ste stavili u drugi plan, tako zorangutan zbori.

AN
Antiflašist
11:21 31.01.2016.

Hahaha, odlično, kako ono kazu drugovi 'satira'.

Avatar poglavito
poglavito
11:12 31.01.2016.

...a tako je lijepo skakutao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije