Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obećanje

Sokolar najavio žestok udar policije na zadarsku mafiju!

'25.03.2010., Zadar-Novi nacelnik Zadarske Policijske Uprave Zlatklo Sokolar. Nacelnik Zlatko Sokolar dosao je iz Policijske uprave Dubrovacke.   Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
25.03.2010.
u 18:07

Sokolarov mandat od samo devet mjeseci doživljava se kao uvođenje reda u PU zadarsku. .

Žestoko ćemo udariti na organizirani kriminal u Zadru. To je na jučerašnjem predstavljanju novinarima izjavio novi načelnik PU zadarske Zlatko Sokolar. Kada će to biti i na koga je mislio, novinari nisu doznali, no Zlatko Sokolar izjavom da je u ukupnom postotku razriješenih kaznenih djela samo jedan i pol posto onih koja se odnose na organizirani kriminal u Zadru nije dovoljno i jasno je istaknuo da očekuje, a to je i najavio, veći pomak u tome segmentu.

Smjena Ivana Miočića?

Novi načelnik PU zadarske jučer nije spomenuo ni imena načelnika odjela i postaja koje, kako je rekao, ne želi smijeniti nego eventualno rotirati. No, tvrdnjom da će u slučaju načelnika druge policijske postaje, koji je u alkoholiziranom stanju službenim automobilom dok nije bio na dužnosti nedavno skrivio prometnu nesreću, postupiti sukladno svojim ovlastima jasno je najavio smjenu Ivana Miočića.

– Nisam ovamo došao smjenjivati, već od postojećeg kadra izvući najviše, a mislim da su uvjeti koji ovdje postoje i ekipiranost uz žešći ritam jamstvo da ćemo podići razinu učinkovitosti. No, ne ovisi sve samo o policiji – okrznuo se Z. Sokolar i drugih državnih institucija u borbi protiv kriminala.

Dolazi i Karamarko

Tvrdnjom da mu mandat u PU zadarskoj traje najviše devet mjeseci, priznao je da je on u Zadru privremenom rješenje.

– U to vrijeme mislim i pripremiti novog načelnika za preuzimanje dužnosti. O svemu će više reći ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, koji će doći u Zadar nakon Uskrsa – rekao je Zlatko Sokolar i zahvalio na dosadašnjem radu načelniku PU zadarske Antonu Dražini, ali i šefu krim-policije Antonu Novoseloviću, koji ide u mirovinu.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nikkon18
21:34 25.03.2010.

nemoj zlatko tako žestoko, ako boga znadeš. doli dok si bija u dubrovniku mafija se neće refat, ko zna kad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije