Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno bezobziran

Šokiralo ih što je napravio fotograf kojeg su unajmili za vjenčanje

fotograf, najružnija mladenka
Foto: Facebook
1/4
07.05.2015.
u 20:42

Pokazalo se da 20-godišnje iskustvo nije nikakva garancija profesionalizma

Mladenci iz Australije gorko su požalili što su za fotografiranje najsretnijeg dana u životu odabrali fotografa sa 20-godišnjim iskustvom.

Nažalost, pokazalo se da ono nije nikakva garancija u obavljanju dobra posla i poštovanja profesionalnih standarda, piše Daily Telegraph.

Fotograf Lee Maxwell Judd najprije se napio na vjenčanju Ashleaje i Daniela Howarda, a potom napravio seriju loših i gotovo neupotrebljivih fotografija. Da stvar bude gora, nakon vjenčanja poslao ih je na krivu adresu.

Kada mu je Ashlea pokušala objasniti da ih je nije dobila već da ih je vjerojatno poslao krivoj osobi, ljutiti fotograf kazao joj je da "ode liječniku na pregled glave".

Na kraju se ispostavilo da je bila u pravu nakon čega se Maxwell Judd ispričao. No, kao da stvari nisu bile dovoljno neugodne, fotograf je potom na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavio vjenčani portret Howardovih i napisao komentar: "Ovo je najružnija mladenka koju sam ikada fotografirao"' i Ashleaju nazvao "Bridezilla #1".

Nakon dugotrajnog prepucavanja na društvenim mrežama, Howardovi su zatražili povrat novca i izjavili da će u budućnosti biti mnogo pažljiviji u angažiranju fotografa.

>>Kako izgledati savršeno na dan vjenčanja?

>>10 stvari koje bi svaki par trebao odraditi prije vjenčanja

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 6

DU
Deleted user
06:34 08.05.2015.

trebali su unajmiti pusickinog fotografa. taj bi od mlade photoshopom napravio 10 godisnje dijete!

VI
Vito
06:19 08.05.2015.

Očito su mladenci naučili gledati slike prerađene raznoraznim računalnim "alatima", a ovaj fotograf nije pa je objavio neobrađenu, prirodnu, fotografiju, onako kako ju nule i jedinice vide kad fotoni osvjetle čip u fotoaparatu ili kameri.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:26 18.05.2015.

Znaci sokirali se jadni ljudi. No ne pise tko je izvrsio reanimaciju, niti je li ista naplacena doticnom fotografu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije