Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugrožena privatnost

Šokirala se kada je vidjela gdje su objavljene ukradene fotke s Facebooka

Objavili joj fotografiju na stranici za prostituciju
Foto: Youtube
28.03.2014.
u 17:09

Iz FBI-ja slučaj Dallas Miller ističu kao primjer koji bi svi trebali uzeti za ozbiljno kada su u pitanju osjetljivi podaci i fotografije na društvenim mrežama.

Amerikanka Dallas Miller šokirala se kada je otkrila da se njezine fotografije s Facebooka nalaze na strani koja pruža usluge prostitucije.

Miller (21) rekla je kako ona nije objavljivala svoje fotografije nigdje osim na Facebooku, a rekla je kako je primijetila da joj je s profila ukradeno i bez njezinog dopuštenja objavljeno desetak fotografija.

"Teško je, osjećam se kao žrtva", izjavila je, a njezine su fotografije nakon javne objave navodno uklonjene sa stranice, piše The Huffington Post.

Iz FBI-ja slučaj Dallas Miller ističu kao primjer koji bi svi trebali uzeti za ozbiljno kada su u pitanju osjetljivi podaci i fotografije na društvenim mrežama. Preporučuju svim korisnicima društvenih mreža da postavke sigurnosti postave na najstrože moguće, kako bi se zaštitili i spriječili da im se fotografije zloupotrebljavaju.

>> Izbrisivi internet još ne postoji, ipak nema nade za privatnost

Komentara 4

Avatar naroz
naroz
17:54 28.03.2014.

a kako je ona saznala to

Avatar recitimeni
recitimeni
19:07 28.03.2014.

Ne mogu pronaći na Yotubeu video o ovom događaju. Čisto jer je Večernjak fotografiju potpisao kao: Foto Youtube. Što znači... Screenshot. Novinska kuća The Huffington Post ima video na zakupljenom hostingu. Na toj stranici se pak nalazi fotografija identična Večernjakovoj, uzeta iz kadra njihovog videa, upravo tog kojeg ne mogu pronaći na Youtubeu. Samo ta fotka je bolje kvalitete jer nije uvećana kao Večernjakova. Zašto uvećavati fotku iz kadra videa s Youtubea koji ne mogu pronaći? vidljivo se gubi kvaliteta materijala. Zašto uvećavati fotografiju... eto to me sada muči.

HR
hrxxx111
19:52 28.03.2014.

gluposti ako stavis slike na net i omogucis svima da ih vide nemas poslje sto prigovarati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije