Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ni znala o čemu je riječ

Šokirala se kad je ovo ugledala u kćerinoj ladici: 'Odmah dolazi kući!'

Prepiska majke i kćeri
Foto: Twitter
1/4
07.06.2016.
u 09:10

Sve je počelo kada je Ashley, dok je nije bilo kod kuće, zamolila majku da u njezinoj sobi potraži kalkulator. No, umjesto kalkulatora, majka je pronašla nešto drugo...

Imati dijete u tinejdžerskoj dobi dovoljno je zahtjevno i stresno. Zato je majci 16-godišnje Amerikanke Ashley Banks bio nemali šok kad je u ladici pronašla tablete za koje je odmah pomislila da su – droga.

Sve je počelo kada je Ashley, dok je nije bilo kod kuće, zamolila majku da u njezinoj sobi potraži kalkulator. No, umjesto kalkulatora majka je naletjela na vrećicu sa šarenim pilulama.

"Što je ovo?" upitala ju je majka porukom u koju je priložila fotografiju. Nije dobila odgovor pa je nastavila pisati: "Ahley Carol, ja ne dopuštam drogu u svojoj kući. Dolazi odmah! Čim ti se tata vrati iz Kalifornije razgovarat ćemo o posljedicama. Zasad si u kazni i nećeš izaći iz kuće. Dolazi istog trena!" napisala joj je majka.

Foto: Twitter

Kada je Ashley vidjela poruku, dobro se nasmijala i majci samo rekla: "Stavi pilule u vodu!" Ona je to i učinila i za nekoliko sekundi šarene pilule u vodi pretvorile su se u spužvice u obliku dinosaura.

"Zaboravi, ne moraš dolaziti kući", rekla je majka koja je shvatila svoju pogrešku.

Ashley je prepisku s majkom objavila na Twitteru, gdje je dobila više od 45.000 lajkova i 30.000 retweetova.

"Zašto bi uopće kupila takvo što? Mislila sam da ti je 16, a ne 8", napisala je majka svojoj Ahley koja ju je proslavila na društvenim mrežama.

>> Ostavio joj poruku na čaši, a onda je to vidjela njezina majka i evo što je učinila

>> Majka ostala u šoku kada je vidjela što joj je dijete donijelo iz vrta

Komentara 23

DU
Deleted user
10:09 07.06.2016.

Kad već prepisujete ovakve gluposti, onda bar prepišite točno. u poruci piše da je mislila da ima 16 godina, a ne 7. Naš prepisivač piše 8, a nije čak u pitanju engleski jer je napisana brojka.

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
09:43 07.06.2016.

A kad dinosuri narastu onda ih se čvakne za bolje raspoloženje.... Bože moj, pa što se sve ne naziva vijestima.

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
11:30 07.06.2016.

Vi niste normalni sa ovakvim vijestima...za de.bile! Da vam Milanović nije oprostio velik dio PDV-a, odavno vas ne bi bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije