Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

Šokantno otkriće u Sloveniji: U krušnoj peći pronašli dječju lubanju

pizza
Marko Jurinec/PIXSELL
01.03.2021.
u 12:21

Vjerojatno je riječ o lubanji 12-godišnjeg djeteta, no nitko ne zna kako je tamo dospjela

Otkriće dječje lubanje u staroj krušnoj peći u Novom Mestu, i to u ulici u blizini Policijske uprave, šokiralo je slovensku javnost.

Slovenske novice pišu kako je vjerojatno riječ o lubanji 12-godišnjeg djeteta dok očevidac tvrdi kako je bila stara, no nije bila prljava ili teško izgorjela. Primijetio je i rupu na vrhu za koju se misli da je prostrjelna rana.

Krušna peć u kojoj je pronađena lubanja nalazila se u stanu koji je kupila obitelj iz Novog Mesta, a nakon što su odlučili ukloniti peć, mičući cigle, naišli su na lubanju. Istražitelji su ubrzo stigli, a nakon što su u stanu proveli nekoliko sati, odnijeli su lubanju na dodanu analizu.

Jedan od susjeda koji 41 godinu živi u tome bloku kazao je kako se nikad nije dogodilo nešto neobično, niti jedno dijete nije nestalo i niti jedan zločin nije se dogodio. Čudi se otkud se pojavila lubanja.

Slovenski mediji navode i kako je prije spomenutog mladog para, prvi vlasnik stana bio radnik koji ga je ostavio sinu. Potom ga je kupila starija žena te ga posjedovala deset godina. Nakon što je umrla u domu za starije kupio ga je mladi par iz Novog Mesta.

Video - Veliko arheološko otkriće u Puli: Iskopan kameni ljudski torzo star više od dvije tisuće godina

Komentara 4

Avatar essek22
essek22
12:30 01.03.2021.

Slovenija je puna dječjih lubanja sa prostrijelnim ranama.....zahvala bravaru koji je izdao zapovijed:"obračunati se hitno sa svim našim neprijateljima, imamo samo nekoliko dana, možda samo nekoliko sati..."

PE
PetiElement
12:30 01.03.2021.

Trobec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije