Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zoološkom vrtu

Šokantna snimka: Vuk napao dvogodišnju djevojčicu

Foto: Screenshot
09.05.2014.
u 22:36

Djevojčica je srećom prošla samo s ogrebotinama, a vuk je nakon napada vraćen u kavez

Srpski Telegraf objavio je šokantnu snimku iz beogradskog zoološkog vrta na kojoj se vidi kako vuk napada dvogodišnju djevojčicu. Vuka je na povodcu šetala jedna od volonterki, a trenutak njezinog opuštanja mogao je biti koban za dvogodišnjakinju.

Direktor beogradskog Zoološkog vrta Vuk Bojović ovim je riječima opisao što se točno dogodilo:

- Volonterka se s vukom nalazila u dijelu vrta koji je ograđen žicom od posjetitelja. Igrala se s vukom, bacala mu je lopticu i odjednom je negdje iz pozadine dotrčala  djevojčica. Vuk je naravno reagirao, je li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu.

Djevojčica je srećom prošla samo s ogrebotinama, a vuk je nakon napada vraćen u kavez.

>> 'S jednim vukom sam se borila, a dva su vrebala sa strane!'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sizif
sizif
10:25 10.05.2014.

VUK Draskovic ili VUK Jeremic... daj kad vec pisete clanak budite jasni. Koji od ovih vukova je napao ? VUK Karadzic koliko znam je mrtav vec dugo godina. Osim ako se nije povampirio. Sto me ne bi cudilo u bratskoj nam Srbiji

HA
hajduk1966
15:42 11.05.2014.

Koje glupo opravdanje voditelja zoo-a,lijepo bih ja to na sud pa neka plate,jer tom djetetu i majci ce ostati traume do kraja zivota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije