Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U RUSIJI

Šokantna snimka: Auto udario djecu, letjele naočale

nesreća,rusija,sudar
Screenshot YouTube
11.07.2013.
u 22:19

Automobil je vozio jednosmjernom ulicom u suprotnom smjeru kada je naletio na dvoje djece

Na internetu se pojavila šokantna snimka prometne nesreće iz Rusije. Naime, kamera iz vozila zabilježila je trenutak kada majka s dvoje djece izlazi iz reda parkiranih automobila na cestu, točno u trenutku prolaska vozila. Na snimci se vidi kako vozilo udara u djecu, odbacujući ih nekoliko metara unaprijed. Djeca su prošla samo s nekoliko ogrebotina i masnica.

Automobil je vozio jednosmjernom ulicom u suprotnom smjeru, piše Daily Mail. Moguće je da je to razlog zbog kojeg majka nije bila nešto pažljivija kada je s djecom stupala na kolnik.

>> Šokantna snimka: Biste li nakon ovog iskustva pijani sjeli za volan?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije