Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je sve progutao?!

Šokantna rendgenska snimka iz hrvatske bolnice!

rengenska snimka,gutanje
Foto: ''
15.04.2014.
u 18:06

Pogledajte što su nedavno snimili liječnici Zavoda za radiologiju u jednoj hrvatskoj bolnici

Zdravstveni djelatnici često svjedoče najbizarnijim ljudskim porivima ili, bolje rečeno, njihovim posljedicama, no liječnike Zavoda za radiologiju jedne hrvatske bolnice (podaci poznati redakciji) malo što je moglo pripremiti na ono što im je nedavno priuštio jedan pacijent.

Nakon što im je u ordinaciju stigao pacijent koji se žalio na bolove, liječnici su ga poslali na rendgensko snimanje. Ono je pokazalo da je dotični u svom probavnom sustavu sadržavao ne jedan, već niz nejestivih predmeta poput kemijske olovke, novčića, žice i tri upaljača!

– Nagledao sam se svega – od žlica, vilica, noževa i svačega ostalog. Obično je riječ o psihičkim bolesnicima koji gutaju sve i svašta. Ti im predmeti ponekad znaju "ležati" u želucu tjednima – komentirao nam je jedan specijalist radiologije nakon što smo mu snimku dali na uvid.

>>TV doktor progutao ličinke trakavica da vidi kako djeluju na tijelo

FOTOGRAFIJA je uvećan prikaz rendgenske snimke i prikazuje područje abdomena. Na donjem dijelu ocrtavaju se kosti zdjelice, a na gornjem donji dio rebara.

Foto: ''

Komentara 19

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
19:34 15.04.2014.

HAHA koje bedastoce

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:27 15.04.2014.

Čisti politikin zabavnik i sramota novinarske struke....medicinski gledano pa ovaj čovjek ne bi živio ni dvije minute nakon ovoga šta je progutao....sramota je sa kakvim glupostima ljude hranite.....fuj.....

BN
b.novak
21:23 15.04.2014.

Ima više od tri para rebara, ali se ne vide na slici, jer je slikan trbuh, a ne prsni koš. A ovi su svi predmeti lijepo smješteni u želucu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije