Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILAN ČIN

Šokantan video: Agresivno uhitio medicinsku sestru jer je odbila uzeti krv

Uhićenje
Foto: Youtube Screenshot
02.09.2017.
u 11:56

Policajac koji je uhitio medicinsku sestru mogao bi se i sam naći u lisicama.

Policajac Salt Lake Cityja koji je uhitio medicinsku sestru mogao bi se i sam naći u lisicama. 

Naime, pojavio se šokantan video u kojem policajac nasilno uhićuje medicinsku sestru i odvodi je iz bolnice uz njene vriskove i otimanje.

- Nisam napravila ništa loše, ovo je nepotrebno - vikala je sestra.

Policajac je inzistirao da sestra izvadi krv vozaču kamiona koji je sudjelovao u prometnoj nesreći. Ona je to odbila jer je vozač bio u nesvjesnom stanju i nije imala njegov pristanak.

Policajac je izgubio živce i počeo prijetiti sestri, a sve je kulminiralo u vrlo agresivnom izlasku iz bolnice i uhićenju.

 

Komentara 27

MB
MB1970
12:34 02.09.2017.

jel se meni čini ili kod ovog članka nije naveden ni datum, ni grad, ni država gdje je se to navodno desilo?!?!? kakvo je ovo nivinarstvo???

Avatar ivek
ivek
18:52 02.09.2017.

Amerika je predivna drzava i tam se postivaju zivitinjski zakoni

Avatar Duksi
Duksi
12:45 02.09.2017.

Policajac Salt Lake Cityja koji je uhitio medicinsku sestru Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/sokantan-video-agresivno-uhitio-medicinsku-sestru-jer-je-odbila-uzeti-krv-1191998 - www.vecernji.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije