Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI UVJETI

Šok u Splitu, COVID pacijent napustio bolnicu: 'Nisam više mogao gledati te prizore'

Radni dan KBC Firule
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
14.12.2020.
u 22:11

"Pod cijenu života napuštam splitsku bolnicu na Firulama", poručio je COVID pozitivan muškarac.

Pandemija koronavirusa opteretila je zdravstveni sustav diljem Hrvatske čemu svjedoče brojni istupi i komentari njegovih djelatnika. No ovoga puta, riječ je o istupu pacijenta koji je na vlastitu odgovornost odlučio napustiti bolnicu.

"Pod cijenu života napuštam splitsku bolnicu na Firulama", poručio je COVID pozitivan muškarac za Dalmaciju danas.

"Danas sam se poželio tuširati, no na ovom odjelu ne postoji topla voda. Ne znam s čim se peru instrumenti kada ne postoji topla voda. WC su zajednički muški i ženski. Odlučio sam samoinicijativno izići iz bolnice, ne vjerujem da u svijetu ne postoje ovakvi uvjeti za pacijente", izjavio je pacijent koji je ostao šokiran uvjetima u kojima borave pacijenti te da mu je žao liječnika i medicinskih sestara.

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar patkovic
patkovic
22:24 14.12.2020.

taj se ponovo rodio , sretan je što su ga pustili

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:33 14.12.2020.

Tamo su uvjeti takvi da će prije izaći živ iz samoizolacije doma, nego s Firula. Na respiratoru nije bio, a hodati može pa je i otišao.

MA
Maux
22:27 14.12.2020.

Bravo!! Kličite i dalje svojim političarima ... oni se, siguran sam, ne liječe na Firulama ... a vas tko ***! Ne zaboravite glasati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije