Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo
Povratak na članak

Šok u Belgiji: Zbog otkaza ocu gradonačelniku prerezao vrat

Ubojica je jedva punoljetni Nathan Duponcheel koji je priznao ubojstvo.gradonačelnik belgijskog grada Mouscrona Alfreda Gaddenea krivi za samoubojstvo oca

Komentari 5

OB
ObrenM
13:15 13.09.2017.

Njegovih 18 godina nije bila prepreka belgijskoj vlasti da mu objavi identitet.Ovdje se podobnima.povlastenim manjincima,imigrantima ne objavljuju niti inicijali.Ako je bio sposoban neovisno o godinama napraviti zvijerstvo to treba isto na takav nacin kazniti.

VL
Avatar ucjena
ucjena
08:24 13.09.2017.

Naravoucenje: prije nego nekome das otkaz, provjeri dali ima sta jesti i hraniti obitelj, glupost klipan mislio da ovaj ima love!

VL
GL
glavo
10:45 16.09.2017.

@startrack....ili je posteno radio pa ga je govno od politicara otpustilo da zaposli nekog svog rodjaka....tko zna, mozda mu je ovo samo nagrada za to...ako je netko parazit, onda je to ovaj stari prdonja , sta mislis da ga je mali roknuo samo tako bez veze...

VL
ST
Startrack
15:27 13.09.2017.

Znaci izgubio drzavni parazitski posao pa hajde sinu reci nek kolje. A kako daje isao da nadje neki posao u privatnoj firmi. I on i sin mu. Koda ih je Tito ucio ekonomiji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:31 13.09.2017.

opasnosti vrebaju političare. a ovo nije baš i neki šok za belgiju. ta zemlja je leglo kriminalaca i ekstremista, u samom središtu sjedišta EU-a su četvrti u koje policije ne ulazi, u kojima vlada šerijat. ali zbog političke i ine korektnosti se nad time zatvaraju oči. nek samo zatvaraju, dok ih još imaju! rak se samo širi, ne lokalizira se i ne zakukulji. kad ga otkrijete, brani se tako da uskoro padnete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.