Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najvažniji događaji
Povratak na članak

Socijalna politika 2017: Veće rodiljne naknade, povučen Obiteljski zakon, prijepori o Istanbulskoj konvenciji

Povučeni prijedlog novog Obiteljskog zakona zbog sporne definicije obitelji koja se u njemu našla, a po kojoj bračni par bez djece nije obitelj, izazvao je oštre kritike dijela javnosti, nevladinih udruga i oporbenih političara

Komentari 2

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
20:56 23.12.2017.

Socijalna politika 2018: VećI kontejneri i više mjesta za penjanje na kontejnere za običnu hrvatsku raju i nova vozila BMW serije 7 za članove domoljubno odabranih 200 bogatih hrvatskih familija.

VL
IB
iva.begovic
14:59 23.12.2017.

Ništa ne piše o tome ali nadam se da se izmijenila i odredba po kojoj osobe kojima je osiguran smještaj u prihvatilištima (beskućnici) gube naknadu na socijalnu pomoć, koja iznosi cca. 800 kuna. Dehumanizirajuće je i civilizacijski neprihvatljivo svesti osobu u potrebi, na golu egzistenciju, krevet i hranu. Kada bi se manje davalo crkvi bilo bi više za potrebite. Ali eto, što se može, politika je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.