Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SOCIJALDEMOKRATA

Bivši kolege Milanovića ocrnili u Kongresu SAD-a: Angažirali lobista i optužili ga da podržava rusku invaziju

01.03.2024.
u 06:33

Ivica Pančić, koji je naveden kao predstavnik Socijaldemokrata, tvrdi da je nastupao u svoje, a ne u ime stranke i da mu je lobist prijatelj.

Komentara 113

MI
mislavkatic66
09:53 01.03.2024.

USA kongres je u nečemu relevantan? Ogledalo civilizacije, demokracije i humanosti koje namjernom opstrukcijom pomoći Ukrajini izlaže EU pogibelji? Slučajnosti u ovome ne postoje nego samo namjere. Ratovati sa Rusijom tuđim životima? I ovo sa Izraelom je fuj. I oni nekoga ocrnjuju?

MA
marinkulic
09:58 01.03.2024.

Pored očite namjere tog istoga Kongresa da nas gurne u rat protiv Rusije bez da kako sada navode ne učestvuju pa čak i namjerno opstruiraju pomoć Ukrajini, iako smo saveznici, moraš postati rusofil.

DO
doktorica
10:15 01.03.2024.

Može netko misliti šta hoće,ali Predsjednik ne daje svoje ljude u rat da se bore za strane interese!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije