Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interna istraga
Povratak na članak

SOA istražuje curenje informacije o zatvaranju sisačke rafinerije?

Više izvora bliskih naftnoj kompaniji Ini i Vladi neslužbeno su RTL-u potvrdili da SOA istražuje tko je u medije plasirao informaciju

Komentari 10

OK
okvardz
21:22 21.09.2014.

A šta SOA ima tražiti odakle informacije cure.Pa SOA je prva trebala doznati šta se sprema Hrvatskoj privredi i o tome odmah izvjestiti sve Hrvatske institucije i javnost a ne tražiti tko je odao dobro čuvanu tajnu koja nije smjela doći u javnost.To znači da su svi znali za to Vlada,Sabor tako i predsjednik Josipović.Znači svi su znali i sa tim su se složili ali su mudro šutjeli kako bi sakupili što više izbornih glasova a onda bi relkli kako ništa nisu znali.Politička banda i mafija Hrvatska nadam se da će doći nevrijeme i sve vas jednoga dana odpuhnuti u crnu povjest Hrvatske koja je Hrvatsku opljačkala i uništila.

VL
CR
crocro
21:35 21.09.2014.

Oni se kunu u zaštitu Hrvatskih nacionalnih interesa. I silno se trude da nam ta "zaštita" Hrvatskih nacionalnih interesa uđe duboko u uho i kako bi smo mi birači to trebali zapamtiti i dati im glas na izborima. Ja bi samo želio odgovor na pitanje: Koji su to Hrvatski nacionalni interesi i koji će Hrvatski nacionalni interesi biti sigurno i nedvojbeno garantirano zaštićeni?

VL
NE
Neonacionalist
00:47 22.09.2014.

Zatvorit će se prvo sisačka a za koju godinu i riječka rafinerija tako da će Hrvatska za par godina ostati bez ijedne rafinerije , dakle nastavlja se ubrzano deindustrijalizacija Hrvatske . A vlast i njihove špijune ne brine to negoo što je narod za to prerano saznao, malo je reći kako je to sramota i nadasve jadno .

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
22:19 21.09.2014.

Sto se nasa CIA/NSA/KGB/SOA nije pozabavila prodajom INA-e,malverzacijama,utajama, nego kao sad se ona bavi curenjem informacija koje bi smanjile ugled vladajucih stranaka pred izbore??Pametnome dovoljno.

VL
HR
Hrvatska3014
23:14 21.09.2014.

Ide priča da je sve namješteno kako bi vladajući ispali spasitelji. Nije potvrđeno, ali gdje ma vatre...

VL
SA
sablja810
22:05 21.09.2014.

Kampanja je izgleda pocela.

VL
DU
Deleted user
06:39 22.09.2014.

Jasna je stvar da Mađarska gradi i investira u svoje rafinerije sa profitom,gašenjem konkurencije i rasprodajom koju izvlači iz INE ,tomu dodajte pritajeni pakt sa Rusijom i Srbijom u vezi razvoja rafinerije B. Brod.Hrvatska je od strane susjeda pod totalnim energetskim pritiskom zbog svojih nesposobnih i korumpiranih političara i Vlada.

VL
BL
Blizard
07:46 22.09.2014.

Stvore problem a onda u herojskom nastupu to rješavaju ..."sve ćemo dati ....!",pa iako nemamamo nikakvih ovlasti ,evo i SOA je angažirana tko to smije reci narodu sto ga sutra čeka ?! Pod hitno ovu vladu zamrznuti do predsjedničkih ii izvanrednih parlamentarnih izbora inače biti ćemo suučesnicima sto dozvolismo ovakvo postepeno "davljenje"zemlje u cjelini . Ipak sve mislim da se sije panika među' siscane a onda treba "prvoborci"da to riješe po kratkom postupku ...!

VL
DU
Deleted user
11:30 22.09.2014.

Jel' to SOA istražni organ MOL-a i Mađarske, pa utvrđuje zašto iz privatne kompanije cure informacije? Ja sam mislio da oni imaju zadaću zaštite hrvatske države i njenih interesa.

VL
IV
ivanjoksimovic
08:04 22.09.2014.

Ko to istrazuje manje je bitno. Bitnije je sto ukoliko se rafinerija zaista ugasi, jos 800 porodica ostaje bez hleba u ionako vec siromasnom Sisku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.