Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oči u oči

SNS traži razgovor s M. Simovićem o atentatu koji je naručio Šešelj

simović (1)
MUP
28.07.2010.
u 08:27

Tomislav Nikolić, lider SNS-a, objašnjava da će od Simovića zatražiti sve informacije o atentatu na njega koji je navodno iz Haaga naručio vođa radikala Vojislav Šešelj.

BEOGRAD - Predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić u izjavi za Press najavljuje da će od Specijalnog suda zatražiti dozvolu za razgovor s nedavno uhićenim "zemuncem" Milošem Simovićem!

Nikolić objašnjava da će od Simovića zatražiti sve informacije o atentatu na njega koji je navodno iz Haaga naručio lider radikala Vojislav Šešelj. On najavljuje da će zatražiti i prijem kod specijalnog tužitelja nadajući se da će od njega dobiti neku dodatnu informaciju o "Šešeljevu atentatu".

– Vidim da u istrazi tog atentata nikakvih pomaka nema. Zbog toga sam vrlo blizu odluke otkazati policijsko osiguranje koje mi je dodijeljeno nakon Vidovdanskog mitinga. Sve mi se više čini da mi je to osiguranje nametnuto kako bi vlast znala gdje se ja krećem i što doručkujem. Nijednu informaciju nisam dobio još od kada su mi Boris Tadić i Ivica Dačić priopćili da je Šešelj preko "zemunaca" htio angažirati Luku Bojovića da me ubije. Dačić me je prekjučer cijeli dan gledao u skupštini, mogao je prići i reći mi što se događa, ali nije. Dalje moram sam – kaže Nikolić za Press.

Bivši radikal, a današnji lider SNS-a, kaže da će od specijalnog tužitelja zatražiti zapisnik koji je napravljen za razgovora sa Simovićem i napominje da je, ako treba, spreman sa Simovićem "oči u oči" razgovarati u zatvoru u Zabeli.

– Možda taj Simović meni kaže nešto što nije želio reći državnim organima. Imam pravo znati, moj život je u pitanju... – dodaje Nikolić.

Prema saznanjima Pressa, istraga nije odmakla jer je Vojislava Šešelja i Luku Bojovića nemoguće saslušati, a Miloš Simović neće ništa reći dok se njemu i njegovu bratu Aleksandru ne osigura povlašteni status.

Komentara 3

US
U srcu
08:47 28.07.2010.

i po čemu je ovo zaslužilo objavljivanje na VL mi od srba bježimo kao vrag od tamjana a vi nam uporno gurate teme iz beogradskog pašaluka

UJ
ujkina1
11:02 28.07.2010.

Pa ovo je hrvatski državljanin sa hrvatskom putovnicom , kako nije zaslučio objavljivanje u VL

MA
mališa
14:37 28.07.2010.

U srcu Ne može se pobeći od svoje \"tamne strane\", a ona je kod Hrvata vezana za Srbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije