Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv lsv-a

SNS dao na uvid Nikolićeve diplome i najavio tužbu

diplome,tomislav nikolić
SNS
26.04.2012.
u 16:11

Iz stranke je priopćeno da je tužba već spremna te da je njeno podnošenje ujedno i upozorenje svim rivalima koji se u predizbornoj kampanji služe lažnim optužbama kojima je cilj ocrniti stranku i Tomislava Nikolića pred biračima

Srpska napredna stranka dala je u četvrtak na uvid diplome vođe i aktualnog predsjednika Tomislava Nikolića te najavila tužbu protiv narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandre Jerkov koja je čelnika stranke u srijedu prozvala da se lažno predstavio kao diplomant novosadskog sveučilišta.

>>LSV optužuje: T. Nikolić laže, nikad nije diplomirao

– Ove diplome dokaz su da je laž sve što su govorili predstavnici Demokratske stranke i njihovi partneri. Ovakve laži moraju prestati, Srpska napredna stranka zahtijevat će, putem civilne tužbe koju ćemo podnijeti, naknadu štete od Aleksandre Jerkov i medija koji su prenosili ove neistine, zbog uvrede časti i ugleda Tomislava Nikolića. Zahtijevat ćemo naknadu od dva milijuna dinara, a zatim ćemo se preko društvenih mreža posavjetovati s građanima o tome u koje humanitarne svrhe ćemo taj novac potrošiti, za sanaciju posljedica potresa u Kraljevu ili nešto drugo – poručila je članica predsjedništva SNS-a prof. dr Zorana Mihajlović koja je na uvid pružila Nikolićevu diplomu Fakulteta za menadžment stečenu 2007. godine u Novom Sadu, a nakon toga i magisterij na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Iz stranke je priopćeno da je tužba već spremna te da je njeno podnošenje ujedno i upozorenje svim rivalima koji se u predizbornoj kampanji služe zakulisnim igrama i lažnim optužbama kojima je cilj ocrniti stranku i Tomislava Nikolića pred biračima i građanima.

Komentara 3

VU
vucko
17:52 26.04.2012.

2 miliuna dinara to je kursu danas oko 18.000 € ili 120 prosjecnih mirovina u € mjesecno ili u dinarima 13.320 . Nije to bas nesto puno !

BI
boli istina
19:32 26.04.2012.

Mozda je studirao zajedno sa onom \"pravasicom\"z Karlovca samo je bio pametniji pa se upisao u knjigu diplomaca.Izgleda da ovi\"svi desni\" dosli na vlast ili se bore samo da se ne otkrije porijeklo imovine. Zajedno se drze one parole\"Sve sto imam u zivotu sam ukrao osim fakultetske diplome i vozackog koje sam kupio\"

DE
DERAN
22:17 26.04.2012.

koliko li je platio diplomu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije