Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VINODOLSKI

Snježana Klaić, bivša članica SDP-a došla na čelo HNS-a

hns
Anton Ficko/VLM
05.11.2013.
u 14:30

Novoizabrana predsjednica promijenila je dres i napustila SDP uoči prethodnih lokalnih izbora

Snježana Klaić nova je predsjednica podružnice HNS-a u Novom Vinodolskom, a da će ta stranka nastaviti dosadašnjim smjerom dokaz je izbor prethodnih stranačkih čelnika Vjerana Dražića i Kazimira Janjića na funkcije potpredsjednika. U predsjedništvo su uz njih ušli i Lea Butković, Marko Jurković, Kristina Dražić, Ana Janjić, Goran Klaić i Emiljana Bernardis Blažek.

Novoizabrana predsjednica S. Klaić članica je HNS-a manje od dvije godine, naime promijenila je dres i napustila SDP uoči prethodnih lokalnih izbora, da bi dolaskom u HNS praktično odmah osigurala visoko mjesto na stranačkoj listi za gradsko vijeće, a sada i - predsjedničku fotelju. U nastupnom govoru rekla je da je HNS stranka koja želi i može okupiti i animirati ljude na realizaciji programa koji će podići kvalitetu života i domaćeg stanovništva i gostiju Novog Vinodolskog.

Podnoseći izvješće o radu, bivši predsjednik HNS-a V. Dražić izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom na lokalnim izborima (iako je s jednog vijećnika u koaliciji sa SDP-om spao na ni jednog samostalno, op.a.). Unatoč tomu, ustvrdio je da je HNS potvrdio status 3. stranke u gradu koja je otvorena za nove ideje i ljude koji se žele uključiti i raditi za javni interes i dobrobit svog grada i svih njegovih građana. Izbornu skupštinu pratila je uime županijske organizacije HNS-a Tatjana Smeraldo, te čelnici podružnica iz Kostrene Davor Vičević, Crikvenice Damir Lončarić i Željko Skrbin i Vinodolske općine Zoran Spoja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije