Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redovni izbori

Snježana Kesić izabrana je za predsjednicu CK Novska

novska,snjezana kesic (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/3
24.01.2013.
u 13:35

U izvješću za proteklo razdoblje ravnatelja Zorana Prpića, uz brojne aktivnosti iz rada, izdvojio je dobrovoljno darivanje krvi u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba.

Na redovitoj izbornoj skupštini Gradskog društva Crvenog križa Novska, za predsjednicu u narednom mandatu, izabrana je Snježana Kesić. Dužnosti potpredsjednika vršiti će Ana Kaurin i Dražen Štimac, a birana su i ostala tijela društva. U izvješću za proteklo razdoblje ravnatelja Zorana Prpića, uz brojne aktivnosti iz rada, izdvojio je dobrovoljno darivanje krvi u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu iz Zagreba.

– U proteklom četverogodišnjem razdoblju akcijama darivanja krv je odazvalo se 4275 osoba iz Novske, Jasenovca i Lipovljana. U logopedsku rehabilitaciju bilo je uključeno 237. djece, a u humanitarno sabirnim akcijama prikupljeno više od pet tona odjeće, obuće te ostalih stvari za pomoć socijalno ugroženima, rekao je ravnatelj. Gradonačelnik Novske i predsjednik u protekla dva mandata, Antun Vidaković, rad društva je uz pohvalu ocijenio, kao iznimno važnim, a Crveni križ Novske, jednim od najuspješnije organiziranih društava u gradu.

- Hvala što ste nas izabrali da služimo humanosti, i što ću biti na čelu društva koje na prvom mjestu ima čovjeka i život, kazala je Snježana Kesić, nova predsjednica.

>>Prevaranti se predstavljaju kao volonteri Crvenog križa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije