Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene krajolika

Snimke NASA-e: Obala u New Jerseyu nakon Sandy je drugačija

sandy
Foto: NASA
1/3
10.11.2012.
u 08:50

Fotografije prikazuju Mantoloking, obalnu četvrt New Jerseya, prije i nakon udara uragana Sandy koji je uzrokovao klizište.

Nakon što je uragan Sandy krajem listopada pogodio istočnu obalu SAD-a mnogi životi su promjenjeni u New Jerseyu, New Yorku te Connecticutu, ali isto tako i obalni krajolici.

Vidljivo je to iz satelitskih snimaka koje je objavila NASA, iako niti jedan geolog neće kazati da će tako ostati i zauvijek. Fotografije prikazuju Mantoloking, obalnu četvrt New Jerseya, prije i nakon udara uragana Sandy koji je uzrokovao klizište.

Također, prikazan je i most u Mantolokingu obnovljen 2005. godine za 25 milijuna dolara koji je nakon uragana bio prekriven vodom, pijeskom i ostacima građevina. Stoga su vasti procijenile da je nesiguran i zatvoren je.  

Na fotografijama je vidljivo i kako je cijeli blok kuća jednostavno odnesen nakon Sandy.

>>Ovako izgleda apokaliptični New York nakon uragana Sandy

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nepokolebljiv
12:36 10.11.2012.

"Na fotografijama je vidljivo ... odnesen blok kuca" Fuckas blok kuca, odneseno je i zemljiste koje je bilo ispod kuca a sada je tu mora.

Avatar oris2
oris2
21:18 10.11.2012.

populacija Zemlje je u zadnjih 50 godina porasla s3.5 na 7 milijardi ljudi.za iduchih 25 godina bi se trebala UDVOSTRUCHITI!Najvecha pitanja za14 milijardi u buduchnosti su :hrana,,zivotni prostor ,energija i zagadjenje....Zemlja se treba depopulirati .Kinezi to chine "milom"a to dovodi do pobachaja zhenske djece tako da ostaju samo mushkarci...Afrika se pushta da se depopulira machetama i toljagama a Amerikanci tornadoima i uraganima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije