Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODOBRILA JE MAJKA

Snimka dječaka (10) iz SAD-a zgrozila je sve, na kraju se oglasila i policija: 'Sam je to tražio'

Foto: Screenshot
1/3
30.09.2022.
u 07:16

Snimka je nastala u Bellefontaineu u američkoj saveznoj državi Ohio, a nakon što je izazvala lavinu komentara, policija je posjetila dječakovu majku.

Nakon što je korisnike društvenih mreža zgrozio video na kojem tetoviraju 10-godišnjeg dječaka, oglasila se i policija. Na internetu je objavljen video na kojemu maloljetni dječak sjedi u krilu jedne djevojke dok ga mladić tetovira.

Policija je potvrdila kako je snimka autentična i da je dječak uistinu dobio pravu tetovažu, a tetovirao ga je 16-godišnjak.

Snimka je nastala u Bellefontaineu u američkoj saveznoj državi Ohio, a nakon što je izazvala lavinu komentara, policija je posjetila dječakovu majku.

Utvrdili su kako je dječak dobro i na sigurnom je, a njegova majka odobrila je tetoviranje.

– Dječak je zapravo sam tražio da mu se napravi tetovaža – rekao je poručnik Rick Herring. Dodao je kako je istraga i dalje otvorena, a nakon što bude dovršena, slučaj preuzimaju tužitelji.

Članak je izvorno objavljen u listopadu 2018. godine

VIDEO Neobičan prizor na Jankomiru: Na kružni tok postavljena wc školjka s porukom

Ključne riječi

Komentara 7

RE
reborn
07:50 30.09.2022.

Postoji mentalitet po kojem je i genitalno sakaćenje također u redu a provodi se pod krinkom dijagnoze "rodna disforija".

DU
Deleted user
08:11 30.09.2022.

Naravno da je blesavo da se 10 godišnjak tetovira, ali da je šokantno? To je šokantno? A hrpa drugih stvari nije? Kao na primjer mijenjanje djetetova spola, utjecanje na njegov mentalni razvoj pričicama 'zarobljenosti u tijelu krivog spola' i tako dalje i tako bliže? Tetovaža je benigna stvar, dijete vidi odrasle oko sebe načičkane tetovažama, i što bi si ono sad trebalo misliti, da je tetoviranje nešto loše?

DL
Dvanaest__legija
09:30 30.09.2022.

Desetgodišnji dječak je sam to tražio?!? To je policiji opravdanje? Perverzno i bolesno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije