Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan prizor

Snimio 'anđela' na nebu: 'Kao da Bog kaže da je uvijek s nama'

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.08.2018.
u 17:17

Neki, međutim, kažu da na slici ne vide anđela - već princezu Leiju

Jedan Teksašanin snimio je "anđela" na nebu - formaciju oblaka koji u kombinaciji sa Sunčevim zrakama pomalo izgledaju kao anđeo.

Danny Ferraro vozio se cestom u ponedjeljak kada je zapazio anđeosku pojavu i odlučio ju fotografirati.

- Trajalo je samo nekoliko trenutaka, ali uzeo sam mobitel i prva fotka koju sam snimio bila je spektakularna - rekao je 57-godišnji Ferraro, prenosi MSN.

Ferrero je rekao kako njegova supruga i on, u braku od lipnja, imaju obiteljske probleme pa im je ovaj prizor bio poput zrake nade. Oboje vjeruju u Bog i ovaj znak, kažu, došao im je u bitnom trenutku.

- Oboje smo vidjeli anđela i osjetili da to znači da će sve biti u redu. Osjećali smo se kao da Bog kaže: Uvijek sam s vama - kaže Ferraro, koji je fotku objavio na Facebooku, gdje je postala popularna.

Neki, međutim, kažu da na slici ne vide anđela - već princezu Leiju.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:07 05.08.2018.

Ovajlik na nebu nema veze sa anđelom. Više mi liči na derviša, koji je u trendu danas. Zamislimo se!

TZ
Tamna zvjezda
15:24 06.08.2018.

Kakav bi to dokaz, nevjernika uvjerio da vjeruje. Svaki dan se dešavaju "mali dokazi", ali nevjernik to ne vidi kao dokaz, već to tumači na svoj "nevjernički" način. Ja to poštujem, i tražim samo da i drugi poštuju mene u mojoj vjeri. Jednoga dana, ili ćemo znati, ili nećemo nikada. Jedina utjeha u ovom životu je vjera.

Avatar boros
boros
09:15 06.08.2018.

...jbt,religija je tschudo,jest pojedincima isprala mozag. Sta sam sve ja,a i mnogi drugi, vidio na nebu...figure od oblaka itd. Sreca da je Zemlja "ravna ploca",inace se to nebi moglo vidjeti...uhh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije