Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamere u automobilima
Povratak na članak

Snimili ste nesreću i to objavili? 
Krivac za nesreću može vas tužiti

U Hrvatskoj ne postoji ni jedan propis koji bi eksplicitno govorio o kamerama u vozilima

Komentari 7

ĐU
Đueo
11:58 13.06.2019.

Kako onda privatna firma za naplatu parkinga dobiva moje osobne podatke i podatke o vozilu? Gdje je tu agencija za zaštitu osobnih podataka? Kako odvijetnički uredi bez osobnog odobrenja dolaze do osobnih podataka? Što je sa jednakosti pred zakonom?

VL
Avatar Grunf
Grunf
10:58 13.06.2019.

agencija za zaštitu podataka je leglo nerada

VL
MM
Marko_Maras
12:47 13.06.2019.

Već se odavno nije pojavilo nešto što se toliko lako može politički zlorabiti kao što je taj GDPR. Kad god želiš nešto znati što ima bilo kakve veze s bilo kime, sorry stari, ne može, GDPR! Velik korak naprijed prema totalno netransparentnoj državi.

VL
AD
adler77
11:59 13.06.2019.

Kakva zaštita podataka to su laži, zašto na vratima automobila koji imaju obrte moraju imati ime prezime adresu stanovanja...gdje tu zaštita podataka

VL
BO
boban59
19:11 13.06.2019.

ne bi li trebali poskidati sve reg.oznake ak je to takav problem?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.