Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka je potiče

Snimila je kamera! Djevojčica u restoranu krade mobitel

djevojčica
Screenshot/YouTube
01.10.2013.
u 23:24

Jedna od žena razgovara s djevojčicom koja se diže sa stolca i krade mobitel iz torbe, nakon čega sve tri odlaze iz restorana.

Internetske korisnike šokirala je uznemirujuća snimka sedmogodišnje Južnoafrikanke koja uz "blagoslov" majke krade mobitel iz torbice u prepunom restoranu u gradu Norwoodu, piše Daily Mail.

Na snimci sigurnosne kamere vide se dvije žene koje ručaju u sredini restorana. Do stola pokraj njih dolaze dvije žene i djevojčica. Sve tri sjedaju za stol i započinju razgovor te promatraju par žena za susjednim stolom.

Jedna od žena tada razgovara s djevojčicom koja se diže sa stolca i krade mobitel iz torbe, nakon čega sve tri odlaze iz restorana.

>>Od Slovenca iznuđivao novac, prijetio mu smrću i pretukao ga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije