Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKO VRIJEME

Snijeg zabijelio i Šibenik - pahulje razveselile građane

snijeg
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.01.2014.
u 23:58

Šibensko područje večeras je, uz Senj, najhladnije na Jadranu

Ciklona Hera u utorak je srednjoj Dalmaciji donijela meteorološki zanimljiv zimski dan, a snijeg je poslijepodne i navečer zabijelio i Šibenik, prenosi Crometeo.hr.

Šibenik se tako sa službenim jednim centimetrom snijega u 19 sati našao na večerašnjem DHMZ-ovom popisu mjesta sa snježnim prekrivačem. Ista je razina snijega izmjerena i u Kninu, a snijeg je pao i u Zadru te na širem području Imotskog.

Šibensko je područje, uz Senj, najhladnije na Jadranu. U 21 sat se temperature na tamošnjim meteorološkim postajama se kreću od 0 do 1 °C, na zadarskom području oko 2°C, na splitskom 5°C...

>>Šaljite nam snježne fotografije na e-mail javi@vecernji.net

>> Niste očistili snijeg s automobila i nemate zimsku opremu? Evo kolika je kazna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije