Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvala službe

Ninčević Lesandrić zapela u koloni: Živjela sam u Coloradu. Ovo mi se nikad nije dogodilo

Foto: screenshot/youtube
1/3
19.01.2018.
u 21:40

Snijeg je kratko padao u Zagrebu, padao je i u Karlovcu i Ozlju, a nekoliko centimetara palo je i u Ogulinu.

U gorju od sredine dana najprije je počela padati susnježica, a zatim snijeg, koji je prema kraju dana prešao i u nizine kopnene Hrvatske, ponajprije u sjeverne, sjeverozapadne i središnje predje, piše DHMZ.

Snijeg je kratko padao u Zagrebu, padao je i u Karlovcu i Ozlju, a nekoliko centimetara palo je i u Ogulinu. 

Saborska zastupnica Ivana Ninčević - Lesandrić (Most) na svojem je Facebooku objavila fotografiju iz prometne kolone te se požalila na rad hrvatske zimske službe.

- Od svih hrvatskih posebnosti, mora, otoka, nacionalnih parkova... Najposebnija je ipak - hrvatska zimska služba. Nitko u svijetu nije iznenađen snijegom u siječnju kao oni, napisala je nezadovoljna Mostovka.

Foto: Ivana Ninčević Lesandrić

Napomenula je kako se vozila kreću 20 km/h, a "bocnula" je službe i kadroviranje koje smatra jednim od uzročnika njihovog lošeg funkcioniranja.

- Vozimo svi u kilometarskoj koloni 20/h. Molim Boga da se ne dogodi nešto ozbiljnije, jer bi tek onda vidjeli što znači političko kadroviranje, napisala je Ninčević Lesandrić.

Za Večernji list je Ivana Ninčević - Lesandrić potvrdila svoje nezadovoljstvo i iskazala čuđenje gužvom na cesti. Snijega je puno napadalo, a kaže da nema dovoljno ralica na cesti.

- Živjela sam u Coloradu. Ovo mi se nikad nije dogodilo. Oni nisu normalni. Pogledajte na visinu snijega na cesti, kazala je Ninčević - Lesandrić za Večernji list.

HAK podsjeća da su zimski uvjeti te napominje da je na snazi zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s polupriklicama, a za ostale je obavezna zimska oprema na cestama. Zbog prometnih nesreća HAK poziva vozače na dodatan oprez: - na autocesti A1 na čvoru Žuta Lokva u smjeru Zagreba, nakon odmorišta Ježevo, u smjeru Lipovca vozila su na zaustavnom traku.

Sutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Kiša će padati mjestimice u noći i ujutro u Dalmaciji, posebice na krajnjem jugu. Prema kraju dana novo naoblačenje s kišom dolazi na sjevernom Jadranu te sa snijegom u gorju i u dijelu središnje Hrvatske, stoji u prognozi DHMZ-a za subotu.

Komentara 63

KO
komunikolog
22:12 19.01.2018.

Još jedan dokaz razine vrijednosti Sabora RH! Stvarno ne mogu drugačije komentirati. Snijeg pada a ona se ne može voziti 150 km/h. Strašno?? Da je MOST ostao u Vladi mogli bi se voziti bar 180.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:10 19.01.2018.

To su nazalost takvi ljudi koji nemaju" dodir"sa stvarnim svjetom,sigurno je i zimsku sluzbu nazvala(vise puta) i prigovarala da se pozure jer ona se ne zeli vozit 20kmh....Nevjerojatno,Sramota jos se u novine stavit...Odi u Colorado i OSTANI TAM

Avatar argus100
argus100
22:08 19.01.2018.

Onda put pod noge i pravac Colorado,i sve je Ok, njoj ali i nama, bez nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije