Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHLĐENJE

Snijeg pada na Platku i Zavižanu, evo što nas čeka do kraja tjedna

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/LivecamCroatia
1/2
21.10.2018.
u 23:12

Puhat će umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni vjetar.

Nedjelja je donijela zahlađenje, a slično vrijeme očekuje nas cijeli tjedan. Na Dinari i Velebitu palo je i malo snijega, a sutra nas u unutrašnjosti očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a još je mjestimice moguće malo kiše.

 

Snijeg je večeras počeo padati i na Platku i Zavižanu gdje je u 22 sata izmjereno -2.4 °C.

Na Jadranu djelomice sunčano te uglavnom suho, ali i dalje vjetrovito, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). Najviša dnevna temperatura trebala bi biti između 10 i 15, duž obale i na otocima od 15 do 20 °C. 

Foto: LiveCamCroatia/Screenshot

Do kraja tjedna očekuje nas vjetrovito vrijeme, pogotovo na Jadranu, te svježije, s temperaturom primjerenom dobu godine. U unutrašnjosti uz promjenljivu naoblaku još mjestimice može pasti malo kiše, uglavnom u srijedu. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. 

Puhat će umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će jaka bura prolazno oslabjeti, a od sredine tjedna ponovno će pojačati, prognozira DHMZ.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
02:44 22.10.2018.

Palite grtalice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije